Cine te energizează

Gabriela Marin este Managing Director și fondatoarea companiei. Gabriela și-a început activitatea în Resurse Umane, în urmă cu 25 de ani, în companii multinationale de prestigiu, precum Connex (MobiFon), OMV-Petrom, Uniqa Asigurări, ERSTE-BCR, Electrica si Grup Cris-Tim unde a deținut funcții de Management și a coordonat, atât activitatea de HR, cât și proiecte strategice din companie.

Gabriela este Socio-Psiholog și deține și o diplomă de EMBA, de la Universitatea de Economie și Afaceri din Viena. De asemenea, Gabriela este Executive and Leadership Coach, Growth Mindset Coach - acreditată de către CEC (Centrul pentru Executive Coaching) și Professional Certified Coach (PCC) - acreditată de către ICF (Federația Internațională de Coaching).

Adriana Marin este Director de Program și partener în companie. Adriana și-a început activitatea în Operațiuni cu Clienții, în urmă cu 23 de ani, în Connex, actualul Vodafone Romania, unde s-a implicat în proiecte legate de colectarea creanțelor de la conturi strategice și persoane fizice.

Adriana a acordat consultanță pentru servicii clienți, pentru strategii de colectare creanțe atât prin telefon cât și prin vizite la clienți, negociere, telesales, pentru îmbunătățirea cash flow-ului și a profitabilității.

Adriana este Socio-Psiholog și de asemenea, este Executive and Leadership Coach, Growth Mindset Coach - acreditată de către CEC (Centrul pentru Executive Coaching) și Professional Certified Coach (PCC) - acreditată de către ICF (Federația Internațională de Coaching).